Matej Tomažin

Soustanovitelj projekta in direktor Zavoda Artopolis.

Magister slikarstva z več 10 let izkušenj s področij vizualne umetnosti, umetnostne teorije, oglaševanja in vizualne komunikacije. Pri Artopolisu vodi operacijo projekta, pripravlja umetniške oglaševalske kampanje, nudi pomoč pri tržnih in promocijskih strategijah umetniških in drugih ustvarjalnih dejavnosti projekta, piše naš blog in snema podcaste ter video vsebine.

Artopolis

Iris Pokovec

Soustanoviteljica projekta in vodja oglaševanja.

Magistrica umetnosti, ki s svojim poslovno-umetniškim projektom Menažerija že več let uspešno deluje na področju vizualne umetnosti. Skrbi za komunikacijo z javnostmi, vodi družbena medija, soustvarja in kurira vsebine Artopolisovega Bloga, Podkasta in TVja.

Artopolis

Tadej Tomažin

Vodja razvoja podatkovnih baz in back-end razvijalec.

Trenutno absolvent Računalništva in informacijskih tehnologij na Univerzi v Mariboru. Kot administrator skupine programerjev, ki je zadolžena za izvedbo same spletne platforme, vodi razvoj podatkovne baze portala in podpornih spletnih apliakcij, kot so Tržni analitik in Generator umetniških besedil.

Artopolis

Elijah Hlastan

Vodja razvoja spletne varnosti in sistemskih logik.

Kot etični heker in specialist na področju varovanja podatkov vodi razvoj varnostnih sistemov in logik portala Artopolis. Med drugimi skrbi za zanesljivo in varno delovanje portala in hrambo podatkov vseh naših prihodnjih uporabnic_kov.

Artopolis

Jasmin Dizdarević

Strokovni sodelavec za pravno svetovanje.

Z izkušnjami s področja gospodarskega in civilnega prava, skrbi za jasnost in preglednost uporabe portala in vseh njegovih funkcij, pripravo pogodbene in ostale dokumentacije ter skrbi za avtorske pravice naših uporabnic_kov.

Artopolis

Jan Dolar

Strokovni sodelavec za trženje in medijsko produkcijo.

Kot strokovnjak na področju medijske produkcije vodi razvoj in izvajanje promocijskih kampanj, snemanje audio in video vsebin in montažo ter postprodukcijo Artopolisovega Podkasta in TVja. Prav tako je del razvoja Artopolisovih Umetnostnih sistemov.

Artopolis

dr. Gašper Fele Žorž

Vodja računalniškega centra FRI in mentor projekta.

Asistent na Fakulteti za računalništvo in informatiko UL, kjer od leta 2018 vodi računalniški center. Kot asistent sodeluje pri predmetih Digitalna forenzika ter Komunikacijski protokoli in omrežna varnost. Zaradi širokega nabora znanj in spretnosti, kot mentor svetuje pri razvoju projekta Artopolis, predvsem na področjih digitalne varnosti in spletnih logik.

Artopolis