Matej Tomažin

Soustanovitelj projekta in direktor Zavoda Artopolis

Magister slikarstva s širokim naborom izkušenj s področij vizualne umetnosti, umetnostne teorije, oglaševanja in vizualne komunikacije. Kot direktor Zavoda Artopolis vodi operacijo projekta in razvoj omrežja Artopolis, svetuje pri pripravi medijskih kampanj in razvija izobraževalni sklop Artopolis: Umetnostni sistemi. Je tudi ustanovitelj mednarodnega podkasta Surviving Art.

Artopolis

Iris Pokovec

Soustanoviteljica projekta in vodja oglaševanja

Magistrica slikarstva, ki s svojim poslovno-umetniškim projektom Menažerija že več let uspešno deluje na področju vizualne umetnosti. Skrbi za komunikacijo z javnostmi in soustvarja ter kurira vsebine Artopolisovega Bloga, Podkasta in TVja.

Artopolis

Tadej Tomažin

Vodja razvoja podatkovnih baz in back-end razvijalec

Administrator in vodja razvojne skupine ter podatkovne baze sistema Artopolis. Prav tako soavtor podpornih spletnih apliakcij sistem Artopolis, kot so Tržni analitik in Generator umetniških besedil.

Artopolis

Elijah Hlastan

Vodja razvoja spletne varnosti in sistemskih logik

Etični heker in specialist na področju varovanja podatkov, ki vodi razvoj varnostnih sistemov in logik Artopolisa. Med drugimi skrbi za zanesljivo in varno delovanje omrežja in hrambo podatkov naših uporabnic_kov.

Artopolis

Jasmin Dizdarević

Strokovni sodelavec za pravno svetovanje

Z izkušnjami s področja gospodarskega in civilnega prava, je zadolžen za jasnost in preglednost uporabe sistema Artopolis. Prav tako ureja pogodbeno in ostalo pravno dokumentacijo ter skrbi za avtorske pravice naših uporabnic_kov.

Artopolis

Jan Dolar

Strokovni sodelavec za medijsko produkcijo

Kot strokovnjak na področju medijske produkcije vodi razvoj in izvajanje promocijskih kampanj, snemanje avdio in video vsebin in montažo ter postprodukcijo Artopolisovega Podkasta in TVja. Prav tako je del razvoja izobraževalnega sklopa Artopolis: Umetnostni sistemi.

Artopolis

Tajda Novšak

Upravljavka družbenih omrežij in medijska producentka

Magistrica kiparstva z večletnimi izkušnjami ustvarjanja v filmski produkciji. Skrbi za družbena omrežja ter ustvarja in kurira vsebine Artopolisovega Bloga in Podkasta. Prav tako producira izobraževalne vsebine v sklopu programa Artopolis: Umetnostni sistemi.

Artopolis